به گزارش قدس آنلاین به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شاهرخ یوسفزاده چابک با اشاره به اینکه رسالت دانشگاه علوم پزشکی شناسایی و جلوگیری از بیماریها است اظهار کرد: اگر در ابتدای بروز بیماریها بتوانیم آنها را شناسایی کنیم موجب با نشاط در دوران کهنسالی برای افراد میشود.
وی ادامه داد: امروز مردم به خاطر مسائل شغلی ناچار هستند مدتهای طولانی روی صندلی و پشت میز و رایانه بنشینند و این امر سبب کاهش میزان فعالیت فیزیکی آنها شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان به کاهش فعالیتهای فیزیکی در کنار افزایش طول عمر افراد اشاره کرد و افزود: رژیم غذایی مردم تغییر کرده و ذائقهها از طرف غذاهای سنتی و طبیعی به طرف غذاهای فستفودی که انرژی بسیاری دارند، هدایت شده است.
یوسفزاده چابک، مجموعه دو عامل کاهش فعالیت فیزیکی و استفاده از غذاهای فستفودی و پر انرژی را موجب چاقی، دیابت و فشار خون در مردم خواند و بیان کرد: راهکار بسیاری از بیماریها با تغییر سبک زندگی است و اگر به سبک زندگی خود نیندیشیم این خطرها و بیماریها در کمین ما هستند.
وی با بیان اینکه تغییر سبک زندگی با افزایش فعالیت و ورزش همگانی در سطوح مختلف باید صورت گیرد، تصریح کرد: آموزش به صورت همگانی بهویژه در مدارس برای نوجوانان و جوانان اهمیت دارد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان به تدبیر این دانشگاه به منظور شناسایی بیماریها در نقاط مختلف استان اشاره کرد و گفت: ساخت ۱۰ درمانگاه ویژه به منظور شناسایی بیماریهای محلی در شهرستانهای رودسر، لنگرود، لاهیجان، آستارا، رشت، فومن، صومعهسرا، رودبار، تالش و انزلی آغاز شده است.
یوسفزاده چابک، فعالیت ۱۰ درمانگاه مذکور را به طور ویژه خواند و متذکر شد: اکنون در شناسایی بیماریها موفقیت بسیار خوبی کسب کردیم بهویژه با حضور پزشکان خانواده و امکاناتی که وجود دارد، بیماریها شناسایی میشوند.
وی با اشاره به اینکه درمانگاههای ویژه امکانات درمانی را در اختیار مردم میگذارند، اظهار کرد: بسیاری از بیماریها بهویژه سرطانها که تهدیدکننده سلامت مردم هستند توسط درمانگاههای ویژه شناسایی شده و بهموقع میتوان سلامت افراد را تامین کرد.
نظر شما